zondag 29 juli 2012

Fryslan

Omdat wij niet zulke globetrotters zijn, en we ondanks een panische vliegangst toch absoluut in een sneltempo op onze vakantiebestemming willen zijn , kiezen wij maar al te graag voor een zo-kort-mogelijk-bij-huis-vakantie ! En bovendien, om heel eerlijk te zijn, vinden wij dat er rondom ons nog onnoemelijk véél pittoreske oorden te ontdekken zijn. Nee, echt waar, je hoeft echt niet ver te gaan om te genieten!
Dus waar ik eigenlijk toe wou komen: deze week klommen we even omhoog op de landkaart en gingen nog maar eens gedag zeggen bij onze noorderburen! Inderdaad, nog maar eens, want wie ons beter kent weet dat we al verschillende tripjes maakten in Nederland (buiten onze shoppinguitjes naar Maastricht )
Verder dan Apeldoorn kwamen we nog niet, en Friesland stond toch wel al langer op ons ontdekkingswenslijstje...dus... we zijn er geraakt én ik kan jullie zeggen dat het ons enorm goed is welgevallen!!!!!!!!!
Mooie natuur, supervriendelijk volkje, supervééééél water, nog mééééééééééér bootjes ... én een ongelooflijk schitterend zonnetje....(jawel, wij hadden geluk!)
Zeg nu zelf : WAT WIL EEN MENS NOG MEER?!
 Ik laat jullie meegenieten van enkele sfeerbeelden:
één van de mooi huisjes in Giethoorn (nèt onder Friesland)
Sneek

even terug in de tijd

wandelen in een stukje natuurpark achter ons hotel

Héérlijke dagen achter de rug.....ik geniet nog even na, en heb het knutselen even gelaten voor wat het was. Mijn hoofdje mijmert al over wat ik nog allemaal maken wil....
maar nu even niet....
eerst moet die "chicklit" eraan geloven....hmmmmmmmmmmmm, vakantie is KEILEUK!

8 opmerkingen:

 1. Mooie foto's, kan me voorstellen dat jullie het heerlijk gehad hebben. Gelukkig kunnen we tegenwoordig onbeperkt fotograferen, lekker voor het nagenieten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb in nederland altijd een "efteling-gevoel" dat waren vroeger mijn allerleukste uitstappen!
  ik vind het daar echt mooi!
  en knus en gezellig (ge ziet, ik zou er passen hè)
  jij hebt natuurlijk ook vreselijk veel geluk gehad met het weer
  ik wil toch echtechtecht goed weer op vakantie :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's! Duidelijk te zien dat jullie het naar de zin hebben gehad. En wat is Friesland mooi he :-) Er zijn plannen om uiteindelijk die kant op te verhuizen en als ik deze foto's dan zie begint het zeker een beetje te kriebelen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wel, ik vind de huisjes daar zó gezellig en pittoresk! Ik zou er ook best kunnen wonen,...maar laat hier niet graag alles achter, dus blijven we toch maar hier.

   Verwijderen
 4. Ja Friesland is mooi. Al is dat voor ons wel een heel eind rijden. We zijn er al een keer of 3 geweest. En telkens in het naar huis komen de laatste dag doorgebracht in Giethoorn. Is er prachtig! En zo een boottochtje is erg leuk...

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed!! Ben zelf nog nooit in het noorden geweest, maar volgens jou is het dus de moeite waard. Goed om te weten :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je echt eens naartoe gaan! Nederland is echt super! En heel vriendelijke mensen.

   Verwijderen
 6. Hoi!
  Ik woon in Friesland...het is een prachtige omgeving, kan er ook geen genoeg van krijgen!!!! :o)
  Ik woon zo'n 20 min. van Sneek af...(richting zuidwesten).

  Je hebt een leuke blog! Natuurlijk wordt ik volger!!!
  Leuk dat je mee doet met m'n GiveAway!!! Gezellig!!!

  Fijn weekend! Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen

wat fijn dat je hier een reactie achterlaat! Bedankt!