vrijdag 28 september 2012

pure verwennerij

 Tadaaaaaaaaaa,.... de ongelooflijk moeilijke knoop is eindelijk doorgehakt!!
Jullie weten ondertussen al dat ik een enorm "twijfelgeval" ben. Allé, ik bedoel dat ik steeds maar twijfel en wik en weeg, en nog eens verander van gedacht, én nog ne keer verander, én dan plots als ik denk het nu wel écht te zullen weten.... duikt er wéér een nieuw argument op waardoor hele ambetante duivelse stemmetjes in mijn hoofd mij weer helemaal aan het twijfelen brengen ;-))
(daar zullen wel pillekes voor bestaan veronderstel ik? ;-))

Maar, na lang getreuzel en gepieker, gezaag en gezeur , geloof me: iedereen in mijn buurt, ja zelfs velen onder jullie, kwamen er niet onderuit en werden aan een vragenvuur onderworpen....tot ze er hoor en dol van werden, heb ik vandaag dan toch een beslissing genomen  en dit is mijn allerliefste nieuwe naaimaatje:

Vraag me nu niet waarom deze en niet een ander.... het is nu gewoon zó! Ik heb er een goed gevoel bij en ik moet "Janomeke" nog een beetje beter leren kennen, het is nog wat voorzichtig aftasten, ....
Maar ik heb tijd... handje geneest goed, maar moet nog veel rusten, dus voorlopig kan ik heeeeel rustigjes aan aan de aanwezigheid van  "Janomeke" wennen !

En alsof mijn geluk vandaag niet op kon, bracht de postbode voor mij een mooi versierde envelop met een heel leuk troostpakje erin!
Kijk eens wat die lieve Trui mij opstuurde:


een prachtig zakdoekenhoesje (incl.inhoud) én een schattige gehaakte bloem eraan!
Het zakdoekenhoesje maakte ze trouwens al op haar nieuwe naaimachine!!!!Wauw,wat een primeur!!!!
Bovendien zat er nog een heel lief kaartje met beterschapwensen bij!
Trui, je bent een schat van een vrouw! Hoe lief dat je al die moeite deed voor mij! Amai, ik ben onder de indruk hoeveel liefde en vriendschap je vanuit blogland kan ervaren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dit maakt de (blog)wereld zó mooi !

Trouwens, aan iedereen zeg ik een hele HARTELIJKE dankjewel, voor alle lieve reacties die jullie hier bij "miekemoeche" al achterlieten !
FIJN, FIJN,FIJN

lieve groetjes
Hilde

14 opmerkingen:

 1. Aha, ik heb een Alfa en dat is van Janome, design is hetzelfde... veel succes en creatieve maaksels...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit wou ik eerst ook kopen... ik kan ook zo twijfelen en moeilijk een beslissing nemen... dezelfde pilletjes nodig:) maar ben nu wel blij met mijn Brotherke voor mij staan er steken genoeg op... jij bent ook al langer bezig hé... ik wens je heel veel plezier, succes met je nieuw vriendje:)!!!
  Wat een leuk pakje van Trui... is wel heel fijn!
  Lieve groetjes,
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er schitterend uit, al wat je nodig hebt!
  Geniet ervan en ook van je lieve pakje, er zijn inderdaad schatten in blogland :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh je handen zullen wel jeuken om aan de slag te gaan!!! Maar doe rustig aan en neem goed de tijd om te herstellen zodat je er straks weer tegen aan kan en de mooiste dingen kan produceren op je nieuwe naaimachine.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd en veel plezier met je nieuwe aankoop.
  Je hebt nu in ieder geval genoeg tijd om de handleiding uit te pluizen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. allé zeg, succes ermee! ik ben niet zo'n twijfelgeval maar zou dat beter soms wat zijn
  ik zou gewoon naar de winkel stappen en het eerste het beste kopen vrees ik
  ik heb wel schrik van dat digitaal gedoe
  ik vind een stikmachien dat moet iets mechanisch zijn, ok,hoeft niet persé met trappedaal, elektriek is een goei uitvinding, maar zo computergestuurd pffff ben er gewoon allergisch aan, dus zal nog maar wat aanmodderen met mijn oud...
  vertel maar op de blog hoe het je meevalt he, wie weet kan je me overhalen
  groetjes en nog snellere beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele goede keuze Hilde! Als ik mijn machientje niet gekregen had van mijn ventje, dan had ik dit genomen, ik heb er verschillende keren naar staan kijken en een demonstratie gezien. Nu ik ben wel héééééél tevreden met hetgene ik gekregen heb :-) Enne... graag gedaan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Proficiat met "Janomeke"! Ik hoop dat jullie heel lang en gelukkig samenblijven ;-) Wat een super fijne post ook! Geniet er van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, wat een cadeau aan jezelf. Daar ga je nog veel plezier aan beleven en hopelijk mogen wij meegenieten van al dat moois dat daar mee gemaakt gaat worden. Leuk dat je meedoet met mijn give away. In ben momenteel mijne toer aan het doen om de blogs te bezoeken van mijn volgers en nieuwe volgers en kom tot leuke ontdekkingen. Je hebt aan mij een nieuwe volger.

  Lieve groetjes,

  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Twijfelen daar ken ik alles van. Keuzes moet je maken en er zijn steeds voor- en nadelen.
  Ik ken niets van naaimachines maar is wel een top aankoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb een jaar of twee terug ook een Janome gekocht. Ook heel lang getwijfeld maar dan toch de knoop doorgehakt en ben er zeer tevreden mee. Ben benieuwd wat voor moois je daarmee zal maken!

  BeantwoordenVerwijderen

wat fijn dat je hier een reactie achterlaat! Bedankt!