vrijdag 3 mei 2013

recy"kleer"mandje

't is hier blijkbaar "komkommertijd" op mijn blogske ! 
Eindelijk komt het er van om nog 's iets te vertellen hier. Om allerlei redenen lukte het tot nu toe niet. Je kent dat ongetwijfeld wel: "eerst nog rap dit doen!", "pfff, nu effe niet", "te moe", " te laat, bedtijd", ....enz. enz.....Maar de belangrijkste, niet te onderschatten reden was wel dat mijn pc het begeven heeft :-(
De vonken en knallen vlogen in het rond, 'k wist meteen dat dat niet meer goed zou komen,...
Gelukkig is er nog een laptop in huis, maar ik ben niet zo vertrouwd met dat ding en dus stelde ik het steeds maar weer uit om er op te tokkelen. Tot NU!

Weet je, eigenlijk knutselde ik de laatste tijd niet zo veel, maar ideetjes zwermen wèl rond in mijn hoofd, dus het zal er toch wel ne keer van komen.
Vorige week kriebelde het echt wel fel en maakte ik zo in een "gauw en een wip" een plezant stoffen mandje. Ooit verknipte ik een oude jeans en met de broekspijpen dacht ik ooit wel 's iets te kunnen fabriceren, dus werd het dit:

't binnenstofje kwam je al eens eerder tegen hier, want ik maakte er ook al een keukenschortje van voor mijn jarige nichtje. Het gehaakte bloemetje lag hier al even te wachten op een gepaste bestemming, ik zocht én vond nog een fimokraaltje in mijn kralendoos en alles werd er mooi opgenaaid. Et voilà, mandje klaar! Plezant hè.

Nog tof nieuws: ik kreeg vandaag een superleuke enveloppe in de brievenbus! Dankjewel Janny !
Ik won bij haar een hele toffe give-away: een schattig gehaakt vogeltje!...en ze stopte er nog méér leuks bij....kijk maar
en ik BLIJ BLIJ BLIJ !!!

Mijn dag kon niet meer stuk, én het was zowieso al een superleuke dag want manlief en ik sloten 2daagjes "US-TIME" af met een heerlijk etentje op een zonnig terrasje!
Gisteren genoten we van shopping in Maastricht, ook al onder een heerlijk lentezonnetje!

Zoonlief wordt zodadelijk weer thuis verwacht na een drukke tweedaagse trip in de Westhoek met school. Ben benieuwd hoe het geweest is????Maar of hij nog de fut zal hebben om vandaag veel te vertellen??? Met de dagplanning in het achterhoofd, vermoed ik dat hij STIKOP gaat zijn!

tot binnenkort

3 opmerkingen:

 1. Ik was net aan het denken moet eens bij Hilde gaan piepen... telepathie?

  Mooi gemaakt dat mandje,leuke post is altijd fijn hé!

  Blij dat de zoon weer terug thuis is... zo even terug met twee kan ook leuk zijn vooral als je weet dat de zoon ook plezier heeft met zijn vrienden!

  De tijd vliegt ik kom niet aan naaien buiten is zoveel werk... wou dit weekend tas op blog zetten maar weet niet of het me zal lukken :)

  Dikke kus en fijn weekend...
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superleuk mandje, ik heb hier ook nog een aantal oude spijkerbroeken om ooit eens wat mee te doen.
  Je hebt ook leuke post ontvangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah nogeens naar maastricht geweest
  Ik misschien volgende vrijdag
  Maar ik denk zo:eigenlijk heb ik hier stof genoeg.....maar geen ritsen genoeg
  Maar......als ik voor twintig euro tot daar rij, daar kan ik hier dan wel veel ritsen voor kopen......
  Ik weethetnog niet goed......

  BeantwoordenVerwijderen

wat fijn dat je hier een reactie achterlaat! Bedankt!