zondag 12 januari 2014

boekjes enzo

een tijdje geleden stelde Jeanine voor om eens een ruiltje te doen: zij een handgeschept-papier-boekje (want daar is ze echt wel een KEI in) voor een ritstasje van mij?
Ik was meteen akkoord! Je moet weten - enfin, trouwe miekemoechevolgers lazen het hier al eens eerder- ik heb een passie voor papier én zéker voor alles wat in boekjesvorm is... Dus ik vond haar voorstel SUPER!
En kijk 's wat er vrijdag in de brievenbus stak:


Ik werd verwend door Jeanine, ik kreeg niet enkel een prachtig handgeschept boekje, maar ook nog twee schattige note-books! Jammer dat je op de foto niet ziet hoe mooi alles ingebonden werd!!!!
Knap Jeanine, ik ben er heel erg blij mee! En dan vergat ik nog het prachtige kerstkaartje op de foto te zetten, maar je kan ze bewonderen op Jeanines recentste blogbericht! Echt heel erg mooi!!! DANKJEWEL!

Wie Jeanine volgt, heeft mijn ruilpakje al zien verschijnen op haar blogje. Omdat Jeanine van blauw houdt, werd het een blauwe clutch en als toemaatje maakte ik er nog een zakdoekhoesje bij.

De ruildeal werd als geslaagd bestempeld! Beide partijen content!En ondertussen werd deel 2 van het dekentje gehaakt....met dit als resultaat:

omdat ik hier een hele hoop catania katoen liggen heb, ben ik van plan dit op te gebruiken, maar.....ik twijfel of het dekentje in kwestie niet véél te zwaar gaat worden?
Gaat het dan nog plezant zijn om te gebruiken?

Waar ik zeker van ben is dat het kleurrijk zal zijn!!!!


4 opmerkingen:

 1. wauw ... wat een prachtige creaties ...
  wat leuk om mekaar zo te verwennen!!
  fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat dekentje gaat super worden Hilde, ik ben nu al verliefd op die kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je de boekjes mooi vind. Bij mij werd de ruil ook al geslaagd bestempeld hoor!. Maar ik had jouw ritstasje nog niet getoond. Ik heb gewacht tot jij je pakje had, om dan alles ineens te tonen. Dat ga ik dus vandaag nog doen.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen

wat fijn dat je hier een reactie achterlaat! Bedankt!