vrijdag 14 november 2014

Crochet Along 2014 à la miekemoeche

Ergens in januari startte ook ik met het geweldige project van  CAL2014 deken, maar hetgeen ZO begon...eindigde al snel in een misbakseltje (volgens mij dan toch)... ik vond er maar niks aan, de kleurencombinatie was niet hetgeen ik er van verwacht had! En om eerlijk te zijn haak ik liever lekker door en heb ik een verschrikkelijke hekel aan telkens van kleur te moeten wisselen ...
Shame on me, ik weet het, zo zal ik nooit ofte nooit aan een grannydekentje geraken! (en dat zie ik nochtans zo graag!)
Enfin, wat later viel mijn oog op mooie bollen Tweed bij de Zeeman, ik gooide er een mandje van vol en begon opnieuw aan het dekenproject. En dit keer met succes! Derde keer goeie keer?!
Al vlug gaf ik er een eigen schwung aan en wisselden de haakpatroontjes zich af naargelang mijn goesting én met behulp van de fantastische "haakbijbel" !
zo een X-tal maanden en  24 bollen verder (haaknaald 6) is het deken helemaal klaar! (1,80 x 1,4 m)
 (dit was een plezant tussendoor-projectje. Zoiets dat steeds klaarligt om efkes aan verder te werken)

Hmmm....dat gaat lekker warm zijn op een koude winteravond!

5 opmerkingen:

 1. Eerlijk? Ik hou veel meer van deze deken dan van de exemplaren waar je iedere rij van kleur verandert.... Ik vind 'm schoon, en jij zult lekker warm hebben komende winter, meer moet dat toch niet zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi... tussendoor project :) al die verschillende steken ik zou het niet kunnen...
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik zou zelf niet snel beginnen aan iets in 1 kleur om dat ik de kleurtjes juist zo plezant vind, maar echt, deze is zoveel mooier, echt klasse, ik ben nu bezig met de scheepjes cal en heb spijt dat ik die ook niet gewoon in 1 kleur aan het maken ben

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit ala-Miekemoeche-exemplaar echt héél erg mooi. Stijlvol, echt waar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow mooie deken. En die wol ken ik.,Die haakt heerlijk weg.ik heb daar een mooie col van gemaakt als cadeautje voor iemand. Die deken houd je wel warm de komende winter.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen

wat fijn dat je hier een reactie achterlaat! Bedankt!