dinsdag 2 december 2014

december =pakjesmaand=give-away

ik had het er gisteren al over in mijn rokjesbericht,
waarschijnlijk voelden jullie het al aankomen,
2 halssnoeren én 2 Tilly-clutchkes!!! (dat is van elk ééntje teveel...)

dus
omdat ik zo supercontent ben dat mijn eerste rokje gelukt is
omdat de decembermaand een feestmaand is
omdat ik graag wil delen
omdat we allemaal toch houden van pakjes onder de kerstboom
omdat het de gezelligste maand van het jaar hoort te zijn
omdat hier op dit eigenste moment de eerste sneeuwvlokjes uit de lucht vallen
kortom
gewoon omdat het plezant is
GEEF IK EEN PAKJE KADO


Wil jij graag dit duo onder de kerstboom dit jaar?

laat een berichtje na en vertel me wat jij het allerleukste vindt in deze feestmaand!

Meedoen kan tot en met zondag 14 december!!!
Op maandag 15 dec maak ik de gelukkige bekend en kan het pakje nog op tijd op de post vóór kerstmis!

lieve groetjes,
Hilde

9 opmerkingen:

 1. Ik waag graag mijn kans. Het leukste aan de decembermaand vind ik de gezelligheid door de Kerstverlichting overal, van de kou in de warmte kunnen komen, nen warme chocomelk, de Kerstboom, cadeautjes,......alles wat bijdraagt aan GEZELLIGHEID.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Hilde, wouw, ik doe graag mee! Waarom, omdat deze kleuren perfect bij mijn zelfgemaakt vossenrokje passen en dan heb ik onmiddellijk een feestelijke outfit voor nieuwjaar. Wat ik leuk vind aan de feestmaand? Dat het feesten niet ophoudt.. eerst Sinterklaas (liedjes zingen in de klas, de met glinsteroogjes kinderen horen vertellen wat er in hun schoen zat, ..), daarna Kerst (met bijhorende Kerstboom die dit jaar hier voor het eerst staat, secret santa en kerstkaartjes op de kast) en tenslotte nieuwjaar waarbij je volledig 'los' kan gaan en dan 'smorgens met kleine oogjes de hele familie 'gelukkig nieuwjaar' wenst. Voor ons gaat het dan net nog een tikje verder, wij zijn dan ook net twee jaar samen! :) En dat voor mij allemaal in een spetterende (en volle) vakantie! Om de feestmaand in te zetten gaan mama en ik ook 'als jaarlijkse traditie' lekker Kerstshoppen in Keulen en dat zet de feestmaand in!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het fijnste is het samenzijn met al de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkindjes dit jaar is het feest hier ... we zijn al even bezig met het uitproberen van de menu zoeken naar de tafel cadeautjes en zoveel meer... maar allemaal met veel liefde hoor...

  Ik doe natuurlijk ook graag mee:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De rok staat je inderdaad prachtig !!
  Bij ons begon de feestmaand al enkele weken vroeger, met de verjaardag van ons jongste (18/11) en mijn vader (25/11). En we blijven verder feesten met naast de sint en kerstman ook nog de verjaardag van mijn zus (9/12) en neefje (12/12). Een drukke maar ook heel gezellige periode (met veel familiebezoekjes)...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Hilde,
  Ik doe heel graag mee!
  Ik ben ervan overtuigd dat mijn 3 zonen me geweldig stoer zullen vinden met een tasje vol met auto's!
  Het mooie aan deze decembermaand? We gaan naar de roots van onze adoptiezoon, het zal voor ons een 'warme' en emotionele maand zijn. Ik ben er zeker van dat we na deze maand met onze voeten op de grond staan en weer beseffen wat er belangrijk is in het leven. Ik wens je bij deze alvast een zalig kerstfeest en een gelukkig 2015!
  Martienxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toffe give-away! Ik doe graag mee. Vooral het gezellig samenzijn met familie en vrienden vind ik zalig aan deze feestmaand! Het is voor mij ieder jaar ook weer een moment om extra stil te staan bij hoe goed wij het hier wel hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik doe ook graag mee! het gezelligste aan de decembermaand is natuurlijk de kerstvakantie, samen met de kids, in de zetelzitten met zijn allen en de kachel brandt, maar ook het familiekerstfeest en genieten van elkaars gezelschap. Pakjes geven, pakjes maken,.... voor mij gewoon de gezelligste periode van het jaar!
  Maren (hoemmelke)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het leukste aan deze feestmaand ? Eigenlijk was dat tot een paar jaar geleden iets heel eenvoudig: dat was samen "Stille nacht, heilige nacht" zingen in de middernachtsmis . Een lied dat enkel in die nacht paste en al helemaal niet in de dagmis toen het al helemaal klaarlichte dag was. De middernachtsmis is al enige jaren geleden in onze parochie afgeschaft :(, dus nu geniet ik altijd in december het meest van de gezichtjes van onze kroost als ze ontdekken dat Sint 's nachts gekomen is :) Wellicht voor de laatste maal, want zoonlief gaat vermoedelijk zijn laatste jaar in als sint-believer.....
  'n vrolijk groetje,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lieve Mieke Mouche,

  Hoe lief van je om je creativiteit met ons te delen! Je hebt een hart van goud! Natuurlijk wil ik mij kandidaat stellen voor zo'n leuk kado! Ik wens je alvast fijne en gezellige feestdagen toe!

  Warme knuffel

  Cindy B.

  BeantwoordenVerwijderen

wat fijn dat je hier een reactie achterlaat! Bedankt!