zondag 1 januari 2012

alle geschenkjes uitgepakt !


Alle zorgvuldig dichtgestikte pakjes werden na wat aarzeling opengemaakt.... Hoe moeten we dit nu opendoen??? Neen, géén wildopenscheurendepakjestaferelen vandaag, maar voorzichtige knip-en trekpogingen door de kadootjesontvangers. Voor de ene schoonzus een "reversible bag" (workshop knappe knoopjes), voor de andere schoonzus een piramidetasje en fimokralensnoer, voor metekind een ritstasje en geldbeugel (nieuwjaarseurokes incl.), voor vriendin een toilettasje, voor zoon-en manlief een mini-pennenzakje, voor mama een collage in haar lievelingskleuren, voor lief-van-nichtje een fimopen, voor opa een boekenlegger met foto van Baloe , voor schoonmoeder een turkoise fimobroche die zo mooi bij haar jasje past,..... en voor mezelf: heel veel genot en toch ook een beetje spannend gevoel bij het toeschouwen van het pakjesopenmaken én de blije gezichtjes zien !   ik hoop dat jullie er allemaal deugd van hebben ! I (hand)made it with love !!!

5 opmerkingen:

 1. Met zo een schoonzus als Hilde weet je niet wat je ziet, die tovert de meest originele zelfgemaakte kadootjes uit haar hoed ! Die reversible tas, daar zal ik nu eens mee stoeffen hier in het Antwerpse, lang leve de Limburgse creativiteit ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. amai, ik krijg er rode wangetjes van ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaaw, een blog:-) supermooie cadeautjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi Martien, fijn dat je mijn blog ook wil volgen! Tja,ik heb m'n stoute schoenen aangetrokken en voor mij is dat wel een hele prestatie om dit al voor mekaar te krijgen hoor!Eigenlijk ben ik best een beetje fier op mijn blog!
  tot binnenkort bij de knappe knoopjes ! (hasselt)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zo'n mooie handgemaakte cadeautjes, dat kan niet anders dan dat ze daar blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

wat fijn dat je hier een reactie achterlaat! Bedankt!