zondag 24 juni 2012

knip

ziezo, eerste knipportemonneetje is een feit!
ik haalde mijn inspiratie en handleiding hier. Het knipframepje lag al maanden te wachten, maar ik had géén idee hoe eraan te beginnen ;-)
Gelukkig, dank zij Else, geraakte het helemaal op de wereld.de perfecte match bij de vrolijke "phoebe" tas die ik enkele berichtjes geleden maakte !

...en weet je wat....dit smaakt naar méér.

fijne zondag nog, lieve bloggermaatjes

7 opmerkingen:

 1. Ik heb me hier ook nog nooit aan gewaagd, maar krijg er wel meer en meer kriebels voor. Je hebt een mooi stofke gekozen! En wat een mooie spreuk daar! Wil je gelukkig zijn ... leef dan! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hoi Trui, het buitenstofje kwam je al eens tegen op mijn blog, én ik heb er nog wel wat metertjes van liggen dus 'k zal het nog wel eens publiceren. Het is een superstofje van Ikea. Het binnenstofje komt van het stoffenspektakel.
   En wat de spreuk betreft: eigenlijk vond ik het best grappig toen ik de foto zag: portemonneetje open, zonder geld, en dan die spreuk erlangs (hahaha) Tja, als je LEEFT dan doe je geld op, zoveel is duidelijk ! WE leven maar 1 keer hè!!!

   Verwijderen
  2. Ahhjaaa nu zie ik het, dat is van die stof met die grote bloemen! Ook mooi op kleine projectjes dus :-) tis dadde, maar 1 keer! Zoveel mogelijk van profiteren, carpe diem! En soms mag dat dan ne keer geld kosten :-)

   Verwijderen
 2. Wat een mooie knipportemonneetjes. naar mijn mening zijn ze stukken mooier als in de winkel. Echt knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee dát ziet er vrolijk uit!
  Je inspireert mij om nu eindelijk eens op zoek te gaan naar een tutorial om het eens zelf te gaan priegelen.

  Liefs Bianca
  van Atelier Mama Bee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Hilde, leuk dat je mee wilt doen aan mijn give away. Maar.... deze is al afgelopen en de ketting is onderweg naar iemand anders! Gelukkig heb ik gelijk daarna alweer een give away in het leven geroepen dus daar kun je nog wel aan mee doen, tenminste... als je wilt. Groetjes van Nicole

  BeantwoordenVerwijderen

wat fijn dat je hier een reactie achterlaat! Bedankt!