donderdag 7 juni 2012

wafels

jullie denken natuurlijk dat hier ten huize van miekemoeche niets meer gebeurt ! Fout ! Miekemoeche ging maandag naar de Knappe Knoopjes en stikte er duchtig op los. Geheim projectje, pay-it-forward, weet je wel ! Dus géén fotokes deze keer.

Rakketak, één van onze K Knoopjes, bracht haar stoffenwinkeltje mee. Tja, dat is dus een ramp voor mij...daar kan ik niet aan weerstaan hoor. Resultaat: 3 supertoffe lapjes rijker !  En neen, ook daar géén fotoke van, want ik hoop er nog een ander geheim projectje van inelkaar te frutselen ;-)
Wie wil watertanden van de leuke stofjes bij Rakketak kan ook terecht in haar webwinkeltje: www.rakketak.be

Het zat er al lang aan te komen, maar gisteren ben ik er dan toch eindelijk eens aan begonnen, na een zoektocht naar het "perfecte" recept: de wafelenbak.
Nu moet je weten dat ik het mij zelfs niet meer kan herinneren wanneer ik dat nog eens zelf deed... zo lang was het al geleden !

Hmmmm, het deegje zag er PRIMA uit, en de wafeltjes kwamen vlotjes goudgeel, met een heerlijk aroma uit het wafelijzer tevoorschijn tot.... plots mijn croquemonsieurmachine-wafelijzer het ineens liet afweten ;-(


dit stapeltje was nog maar het begin ! Gelukkig woont de reddende engel (mijn mama dus) kortbij. Vlug in de auto gesprongen en wafelijzer gaan lenen....
enfin, het is dan toch nog goed gekomen. Het werd een hele stapel. Wat voorraad in de diepvries gegooid om er zo nog lang van te kunnen genieten.
Geef toe, wat is er lekkerder dan zo'n wafel op miekemoechekes wijze met een heerlijk geurend kopje koffie?!
Wie zin heeft, kom maar af !

7 opmerkingen:

 1. Goed idee voor dit weekend, ga ik ook doen, perfecte activiteit voor de herfst ! ... En naar de geheime projectjes ben ik ook benieuwd !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm, ziet er heerlijk uit! En met dit weertje zal dit zeker smaken! Geniet ervan!

  Evy (2misses.blogspot.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dat daar toch met al die elektrische apparaten??? Eerst de naaimachine, nu het wafelijzer... bijna jarig? :-) Ik kan ook enorm staan watertanden in een stoffenwinkel of stoffenkraampje maar jou wafels doen een mens ook watertanden hoor! Laat ze smaken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha, inderdaad, hier begint alles af te takelen precies ;-))
   gelukkig bieden de stofjes én de wafeltjes véél troost !
   groetjes

   Verwijderen
 4. Niet is zo lekker als homemade wafels! Adres??? mmm...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mmmmm, lekker!
  En ik wist niet dat je ook stofjes had gekocht? Of was het zo geheim?
  Ik vond het weer geweldig om wat bij te babbelen maandag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oei, jij mocht de stofjes wél zien hoor! waarschijnlijk was je net heel druk bezig met buurvrouw te helpen toen ik terugkwam met mijn stofjesbuit. Ach binnenkort zie je hier wel iets verschijnen ervan.
   groetjes, en ik vond het ook weer fijn om bij te babbelen !

   Verwijderen

wat fijn dat je hier een reactie achterlaat! Bedankt!