zondag 16 december 2012

Pinterest en tijd

oh, wat hou ik er van om mijn oogjes de kost te geven op "pinterest", het geeft me een instant-blij-gevoel er te toeven, positieve hartkloppingen krijg ik er van, ...ik word er zowaar dromerig van, mijn koppeke staat bol van alle geweldige ideeën  en toffe spreuken die aan mij voorbijscrollen,....
MAAR
enige nadeel....time goes so fast while doing this ;-(

wanneer ga ik nu zelf 's aan de slag geraken???

"tijd" is en blijft een vervelend iets!
Ik ben nooit goed geweest in wiskunde, laat staan in breuken,....wel, dat verklaart vast waarom ik mijn "tijd" niet zo best verdelen kan !!! ;-))

ik wens jullie véééél tijd om een leuke zondag te hebben vandaag!

liefs
Hilde

9 opmerkingen:

 1. herkenbaar... alhoewel ik tijd voldoende heb heeft pinterest daar een groot deel van ingepikt. Gelukkig is het iets aan het afnemen :) want een mens kan ook teveel aan ideetjes krijgen denk ik.

  Fijne dag
  liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik breng al heel veel tijd door op de blog terwijl ik beter iets zou naaien:)op pinterest ken ik mijn weg gelukkig nog niet!

  Ook een fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb net datzelfde probleem, en terwijl staat er een mand strijk op me wachten maar....die staat daar nog eventjes goed ;)
  fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ghihi ik herken het gevoel ;-) Pinterest is echt verslavend, ik ben al een beetje afgekickt :-p Maar ik pin wel nog veel ideeën van blogs die ik volg :-)
  Zeg, ik ga je zondag even nog beter maken: kom snel eens een kijkje nemen bij mij, je bent één van de winnaars van mijn give-away ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, die Pinterest, daardoor zijn we te laat klaar met t avondeten, staat de hond buiten te blaffen in de kou om terug binnen te komen en horen de kinderen vaak mmm, ja nog efkes... Al die ideetjes, t is herkenbaar wat je zegt, ze doen je hoofd ontploffen, zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, die Pinterest, daardoor zijn we te laat klaar met t avondeten, staat de hond buiten te blaffen in de kou om terug binnen te komen en horen de kinderen vaak mmm, ja nog efkes... Al die ideetjes, t is herkenbaar wat je zegt, ze doen je hoofd ontploffen, zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben stilletjesaan heeeeeel erg verslaafd aan het geraken....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb mijn weg nog maar pas gevonden op pinterest een nieuwe wereld gaat voor mij open:)
  Groetjes,
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen

wat fijn dat je hier een reactie achterlaat! Bedankt!