zaterdag 31 mei 2014

vanalles

hey, hier ben ik weer....
lang geleden dat ik nog 's een blogje postte, tja...elk excuus was geldig: nu effe niet, geen tijd, beetje moe, eerst even wat anders doen, geen inspiratie, teveel rommel, ...;enfin...

Gelukkig ga ik er van uit dat in blogland nog altijd één regel bovenaan staat, nl: NIETS MOET ALLES MAG !

Zo enkele extra vrije dagen geeft toch nèt iets meer ruimte om te lanterfanteren en te hobbieën (is dat wel een woord? ...vanaf nu dus wèl), dus heb ik gisteren eens wat orde geschept in het miekemoechekastje.

Eerst kwam het "schrijfgedeelte" aan de beurt:
toen manlief en ik enige tijd geleden genoten van een uitje naar Aken, vond ik enkele prachtige kastknoppen (of hoe noem je dat?) We zochten het hele mandje door en vonden slechts 2 van dezelfde soort, maar ik was er meteen verliefd op, wist nog niet zeker op welk kastje ze zouden passen, maar had stiekem toch al het miekemoechekastje in gedachten...
dus die knopjes lagen al efkes op een bestemming te wachten, tja, soms moet een idee "rijpen", tot ik in mijn ordescheppende ijver het plaatje plots helemaal zag kloppen!
en dit is het resultaat:
de knoopjes"knoppen" prijken nu op die schattige kleine laatjes in mijn miekemoechebureeltje!


Daarna gingen de glazendeurtjes open en heb ik even alles herschikt.
De mini lampionnetjes knutselde ik gisterennamiddag in elkaar en kregen ook een plaatsje in het kastje!laatst werd er wat bandwerk gedaan: nog wat zakdoekhoesjes gemaakt. (is altijd wel een plezant weggevertje)


en het brillenzakje dat ik reeds heel lang geleden maakte, miste toch nog iets naar mijn bescheiden mening, dus werd er een bril op geflockt!


en last but not least, genoten manlief en ik nog even van een zonnig terras in Hasselt, en glipte ik even binnen in mijn favoriete  boekenhandel. De afdeling "vrije tijd" heeft een "bijzondere aantrekkingskracht".... en ik kon het echt niet laten....ik zag het boek van Elisanna en Fynn hier in blogland al zo vaak passeren, zodus....trakteerde ik mezelf ! JOEPIE!

Resultaat:

I HAVE MORE IDEAS THAN TIME !

vast heel herkenbaar bij jullie?

5 opmerkingen:

 1. Ook hier ben ik blij dat in Blogland niets moet en alles mag :) Je laat mooie dingen zien, ik kijk al uit naar de eerste tassen die hier zullen verschijnen. Maar geen druk, hoor, ooit zo eens, als je opnieuw tijd hebt :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. NIets moet en alles mag, dat klopt wel :)
  En het moet plezant blijven. Je kastje is prachtig, het straalt Hilde uit!
  Een nieuw boekje, geeft nieuwe ideetjes en vooral veel zin, ik ben aan de Juliette bezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha die afdeling vrije tijd, daar geraak ik ook nooit voorbij :-) Ik zou ook meteen verliefd zijn op die knopjes, superleuk kastje heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ondertussen al iets gemaakt uit "Mijn tas"? Hier ligt het ook te wachten...
  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Kom maar eens op mijn blog kijken voor de vragen...
  http://www.neven-jansen.be/mama/

  BeantwoordenVerwijderen

wat fijn dat je hier een reactie achterlaat! Bedankt!