dinsdag 1 mei 2012

ellendig zakske !

tja, de rummikub-club van de familie  (lees: Mister Miekemoeche, schoonmoeder en schoonzus) heeft er lang genoeg voor moeten zagen én lang op moeten wachten... maar eindelijk is het er van gekomen! Het voorlopig stand-in-zakske  (een verdomd ellendig ding blijkbaar, wat de spelers in het heetst van de strijd vervloekten omdat het blijkbaar te hoog en te smal was om de beste blokjes eruit te grabbelen) is eindelijk vervangen door een homemade-miekemoeche-kabouter-zakske :-))
Dus hebben ze 't ineens maar ingewijd en een paar spellekes gespeeld... en 't is goedgekeurd! OEF !


En omdat ik niet zo een gezelschapsspelletjesmens ben, frutselde ik ondertussen dit schattig vogelhuisje in elkaar. Helemaal niet moeilijk en plezant....alles in bouwpakketje voor een "prikje" gevonden bij de ACTION ( ik loop er af en toe eens binnen op zoek naar zulke leuke spulletjes. Toen we laatst met de kvlv-vrouwen aan 't knutselen waren en het gespreksonderwerp ineens bovenvermelde shop was, merkte één van de dames op: "oh, daar koop je je rijk "!!! hahaha, ik vond het wel een grappige uitspraak)
bye bye, tot vlug

11 opmerkingen:

 1. Ohhh zo'n zakje zou ik ook wel zien zitten terwijl we hier 'rummicubben' !! Schoon hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi zakje en de "action" is inderdaad een geweldige winkel. Je komt er altijd buiten met meer dan gepland zonder de portmonnee echt in de prolemen te brengen. Zo moesten er meer winkels zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken die winkel niet??!! Maar ik ben nu wel curieus :-) Waar is dat dan ergens?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 't is een winkelketen, vanuit Nederland denk ik. Google maar eens, dan kan je opzoeken of er in jouw buurt ook een filiaal is. Ikzelf ga naar de shop in St-Truiden, is niet ver van mijn werk, zodus...
  't is eigenlijk zoiets als de "Xenos" in Maastricht. Ken je die???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gevonden, in Izegem! Merci voor de tip :-)

   Verwijderen
  2. allé vooruit...ACTIE ;-) in the Izegemse ACTION ;-)

   Verwijderen
  3. En???? op jacht geweest in de action??? Buit tonen dan hè!

   Verwijderen
  4. Het staat op mijn to-do-lijstje :-) Ik zal zeker de buit dan tonen

   Verwijderen
 5. Leuk zakje!!! Heb er ook eentje voor Rummikub maar dan bovenaan in de opening een soepele rek gestoken zo kunnen de valspelers des huizes niet meer gluren achter de beste blokjes en de hoeken onderaan afgerond zodat toch niet toevallig de joker daar zou in blijven zitten...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. amai, daar zit een hele logica achter het patroon van jouw rummikubzakje ;-) Ik ben ervanuitgegaan dat hier géén valsspelers meedoen....alhoewel...er zou er toch wel eens ééntje durven misschien !?

   Verwijderen

wat fijn dat je hier een reactie achterlaat! Bedankt!