maandag 15 oktober 2012

nog méér leuke post vandaag

hier bij ons is het manlief die de brievenbus leegmaakt, ....jawel, ook dat doet hij....plichtsbewust, elke dag als hij thuiskomt na 't werk! Nu moet ik zeggen dat de inhoud van onze brievenbus nogal een groot aandeel heeft in het humeur van manlief, want als er vééél briefomslagjes inzitten met een venstertje...hmmm, hoe zal ik het zeggen, dan is hij niet zo blij :-( want dat betekent weer een rekening erbij!!!
( voor alle duidelijkheid: néén, jullie moeten géén benefietavond voor ons organiseren!!! we komen rond, we hebben eten, kleding, én eigenlijk meer dan genoeg luxe en comfort, kortom we redden ons best, we zijn een gelukkig gezin..... Overtuigd?!)
Enfin, wat ik eigenlijk wou zeggen is dat manlief daarstraks zeer content binnenkwam met een pakketje post onder de arm, en hij riep al vrolijk: wéér een brief voor jou!!!!

Ikke blij, want ik was het bijna vergeten, maar dit lief blogmaatje uitte enige tijd geleden haar liefde voor het schrijven en kaartjes sturen...en beloofde om "zomaar" eens te schrijven naar ieder die dat wenste.
Dus bezorgde ik haar maar al te graag mijn adresgegevens, want zeg nu zelf, wat is er leuker dan lieve post ontvangen??? En eigenlijk gaat het ritueel van brieven of kaartjes schrijven tegenwoordig helemaal verloren, toch?


en kijk eens wat er allemaal in die mooie zelfgemaakte briefomslag zat: een heel tof kaartje , een gezellige mooi handgeschreven brief en nog 2 kadootjes, nl. een cupcakesticker en een strijkparelster!
Héérlijk! EEN HELE GROTE DANKJEWEL HIERVOOR, MAAIKE!

en zie je op de foto die schattige oogjes gluren??? Dat is mijn meneertje egel, gisteren zelfgemaakt nadat ik zijn broertje tegenkwam bij Ingesnuffel ( zij was er ook meteen dol op, toen ze hem in een pakje ontdekte)
(sorry, maar ik weet niet meer bij wie ik nu de tutorial gelezen heb over meneertje egel)
Hij is superlief en supergemakkelijk om te maken.... en hij is nog handig ook, kijk maar:

met gemak bewaart hij de leukste post tussen zijn "stekeltjes"

Voilà, dat was het voor vandaag. 't was een bewogen dagje, want vandaag weer aan het werk gegaan na een maand herstellingsverlof! Rechterhandje heeft het goed gedaan, heeft zich vandaag door een bergje post geworsteld op mijn bureau.... en geloof me...dat was iets minder leuke post dan die hierboven ;-))
groetjes
Hilde

10 opmerkingen:

 1. Amai, leuk! Ik moet je man toch ook wel gelijk geven. deze post is zoveel fijner om te krijgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk idee die egel, heb hem afgelopen jaar voor moederdag gehad.
  Grtz,
  Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Das wel heel fijn ... ik heb er vandaag vaak aan gedacht(terug naar het werk) fijn dat het een beetje meeviel!

  Heel mooi die egel!

  Dikke knuffel, stonden net klaar om naar de dansles te vertrekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk pakketje!!! Lief hoor.
  Ja, die egeltjes zijn erg leuk. Wij hebben ze hier in huis ook al veel vuldig gemaakt!

  Groetjes Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne post! Je egeltje is zoooo leuk! Hier ligt ook al een boekje klaar om te 'ver-egelen'. En nee, dat is geen bestaand werkwoord maar ach... het dekt wel de lading toch? ;-P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke post. En dat egeltje zal een rage worden hoor. Hij is zoooo lief.... Fijn dat je terug kan gaan werken.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat jou eerste werkdag goed verlopen is Hilde. En inderdaad, zo veel leuke post kan alleen uit blogland komen. Ik denk dat de postbodes ook vaak moeten glimlachen met al die leuke brieven en pakjes die ze moeten ronddragen :-) En héééél leuk die egel!

  BeantwoordenVerwijderen

wat fijn dat je hier een reactie achterlaat! Bedankt!